Program AutoPlacement, Kami Taja Untuk Anda

 

 
Home      Testimoni

Testimoni Phyto Science Double Stem Cell

Produk teknologi nano berasaskan teknologi Stem Cell iaitu PhytoCell Double Stem Cell kini semakin laris dan menjadi pilihan ramai kerana semakin banyak testimoni pengguna dan keberkesanannya. Amat sesuai untuk semua peringkat umur terutama mereka yang mementingkan KECANTIKAN DAN KESIHATAN DIRI!

Berikut adalah antara testimoni terkini produk Double Stem Cell. Sekadar untuk rujukan dan panduan kerana hasil dan tindak balas produk adalah berbeza untuk setiap individu.

Antara Testimoni Pengguna:

Picture
Nama:   Bustamam Bin Idris
Tempat:  Bentong, Pahang.

Masalah saya ialah berjalan mengguna tongkat selama 10 tahun dan tiada selera makan. Setelah amalkan Double stemcell 1 sachet pagi dan 1 sachet malam selama 2 minggu, saya tidak perlu mengguna tongkat lagi dan sudah ada selera. makan sekarang.

 

 

Kencing Manis/ Sakit Lutut

Nama:   Hasnah Bte Hj Md Tahir
Tempat:  Gombak, Kuala Lumpur.
Masalah saya adalah kencing manis dan sakit lutut sudah 8 tahun. Setelah saya amalkan Double stemcell 1 sachet pagi dan 1 sachet malam  selama 10 hari, kencing manis taraf  dari 20.2 jatuh ke 9, lutut saya tidak sakit lagi dan buang air besar sudah  lawas.                                                                       

 

 

 

Rambut Gugur

Nama: Zuriana Idris
Tempat:  Pulau Pinang.
Saya menghadapi gugur sudah 2 tahun. Selepas saya amalkan pagi dan malam 1 sachet Double stemcell selama 7 hari, rambut saya tidak gugur lagi dan haid pun sudah lancar.
 
 

Sakit Tulang Belakang

Nama: Ngeow Mei Fong
Tempat:Kuala Lumpur
Saya mengalami sakit tulang bawah belakang pada masa duduk selama 2 bulan. Masalah sakit tersebut sudah hilang selep
as saya amalkan 3 hari DOUBLE stemcell ( siang dan malam 1 sachet).

 

 

 

Sakit Kepala Berpanjangan

Nama:   Mohd Sallehhuddin Bin Azib
Tempat:  Penang.

Saya sentiasa sakit dalam kepala, setelah saya mengambil  1 sachet DOUBLE stemcell pada pagi dan malam selama 5 hari bertutrut-turut, sakit di dalam kepala terus hilang.


Testimoni...Apa Kata Mereka!

Rabun/ Masalah Penglihatan

Nama:   Awang Mawi Awang Omar
Tempat:  Kuching
Saya memerlukan cermin mata bila saya sedang membaca. Sekarang saya sudah boleh membaca tanpa cermin mata selepas saya amalkan 4 hari DOUBLE stemcell.
 
 
 
 
 
 

Letih Dan Sukar Tidur

Nama:   Irni Suhana Bt Ilias  
Tempat:  Kuala Lumpur.
Masalah saya adalah sukar untuk tidur selama 1 tahun. Selepas amalkan 2 hari Double stemcell, saya sudah merasa senang tidur dan tidak rasa letih.

Sukar Buang Air Besar

Nama:   Asmah Ali
Tempat:  Kuala Lumpur.

Saya menghadapi masalah sukar buang air besar dan buasir. Selepas saya amalkan 3 minggu Double stemcell, masalah tersebut sudah dikurangkan.
 
 
 
 
 
 

Kulit Kusam

Nama:  Liw Kow Len
Tempat:  Kuala Lumpur 
Kulit saya selama ini kelihatan kusam. Selepas saya amalkan 1 sachet siang dan malam selama 1 bulan, kulit saya sekarang kelihatan cerah dan bersih, selain itu saya rasa badan lebih ringan dan sihat.Picture